iso_konsult-stockholm_uppsala_sigtuna_västerås Välkommen till ISORDO

Isordo - ISO Konsult

Isordo har huvudkontor i vackra Sigtuna men vi utför ISO konsultuppdrag i hela Sverige då vårt nätverkt är stort. Vi kan hjälpa större och mindre företag med allt som rör ISO, FR2000, ledningssystem, miljöutredningar, lagbevakning, interna revisioner företagsanpassade utbildningsinsatser. 


Affärsidé

Isordo ska genom konsultinsatser och digitala hjälpmedel bygga, underhålla och utveckla effektiva ledningssystem, till företag och organisationer, utifrån standarderna ISO9001, ISO14001, ISO45001, OSHAS18001 samt FR2000


Enkelt, tydligt och användarvänligt

Om Er organisation är ute efter svåra och komplicerade ledningssystem så har ni kommit fel. Isordo har som mål att de ledningssystem som vi bygger eller utvecklar, ska vara utformade efter Er verksamhet och göra skillnad för er verksamhet. Ledningssystemen vi driftsätter är digitala och lätta att hantera både på dator, padda och mobiltelefon.

Ordet ledningssystem kan vara svårt att förstå. Vi vill översätta det ordet till "Så här jobbar vi" 


Kvalitetsäkrat arbetssätt

Kvalitet är att möta och överträffa de förväntningar som ställs på organisationen. För oss är det viktigt att vi har samma målbild. För att säkra vår kvalitet över tid så har vi alltid ett flertal kontrollpunkter längs vägen. Vi berättar mer när vi träffas.


Nätverket - Vi täcker stora delar av Sverige

Isordo har möjlighet att erbjuda expertkonsulter för att genomföra de flesta typer av ISO uppdrag. Vi har ett brett nätverk av proffessionella ISO konsulter runt om i hela Sverige.