utbildning_iso_FR2000 Ta kontakt med Stefan Eriksson

Isordo AB

Företaget har sin bas i Sigtuna uppdragen utförs över hela Sverige. Nätverket runt företaget är stort och det gör att vi både kan hjälpa större och mindre företag med allt från ISO eller FR2000 ledningssystem, miljöutredningar, lagbevakning, interna revisioner och utbildning. 


Affärsidé

Isordo AB ska genom konsultinsatser och digitala hjälpmedel bygga, underhålla och utveckla ledningssystem utifrån standarderna ISO9001, ISO14001, ISO45001, OSHAS18001 samt FR2000


Enkelt, tydligt och användarvänligt - annars får det vara!

Om Er organisation är ute efter svåra och komplicerade ledningssystem så har ni kommit fel. Vårt mål är att de ledningssystem som vi bygger eller utvecklar, tillsammans med Er, ska vara utformade efter Er verksamhet - och inte tvärt om. Ledningssystemen vi driftsätter är alltid digitala men lätta att hantera även för de med mindre datavana.

Ordet ledningssystem kan vara svårt att förstå. Vi vill översätta ordet till "Så här jobbar vi" - Vilket för oss är andemeningen med ett ledningssystem.


Kvalitetsäkrat arbetssätt

Kvalitet är att möta de förväntningar som ställs på organisationen. För oss är det viktigt att förstå vad du vill och vad du förväntar dig och att vi tillsammans har samma målbild. För att säkra vår kvalitet över tid så har vi alltid ett flertal kontrollpunkter längs vägen. Vi berättar mer när vi träffas.


Nätverket - Vi täcker stora delar av Sverige

Isordo har möjlighet att erbjuda expertkonsulter för att genomföra alla typer av ISO uppdrag. Vi har ett brett nätverk av ISO konsulter som vi samarbetar med runt om i Sverige.