utbildning_iso_FR2000 Ta kontakt med Stefan Eriksson

Isordo

Isordo har sitt huvudkontor i vackra Sigtuna men konsultuppdragen utförs över hela Sverige då vårt nätverkt är stort. Vi kan hjälpa större och mindre företag med allt som rör ISO, FR2000, ledningssystem, miljöutredningar, lagbevakning, interna revisioner eller utbildningsinsatser. 


Affärsidé

Isordo ska genom konsultinsatser och digitala hjälpmedel bygga, underhålla och utveckla ledningssystem utifrån standarderna ISO9001, ISO14001, ISO45001, OSHAS18001 samt FR2000


Enkelt, tydligt och användarvänligt

Om Er organisation är ute efter svåra och komplicerade ledningssystem så har ni kommit fel. Isordo har som mål att de ledningssystem som vi bygger eller utvecklar, ska vara utformade efter Er verksamhet. Ledningssystemen vi driftsätter är digitala och lätta att hantera både på dator, padda och mobiltelefon.

Ordet ledningssystem kan vara svårt att förstå. Vi vill översätta det ordet till "Så här jobbar vi" 


Kvalitetsäkrat arbetssätt

Kvalitet är att möta och överträffa de förväntningar som ställs på organisationen. För oss är det viktigt att vi har samma målbild. För att säkra vår kvalitet över tid så har vi alltid ett flertal kontrollpunkter längs vägen. Vi berättar mer när vi träffas.


Nätverket - Vi täcker stora delar av Sverige

Isordo har möjlighet att erbjuda expertkonsulter för att genomföra alla typer av ISO uppdrag. Vi har ett brett nätverk av ISO konsulter som vi samarbetar med i Sverige.