iso_konsult-stockholm_uppsala_sigtuna_västerås

ISO Konsult

ISORDO affärsidé är att genom konsultinsatser och digitala hjälpmedel bygga, underhålla och utveckla effektiva ledningssystem, till företag och organisationer.  Vi utgår från standarderna ISO 9001, ISO14001, ISO45001 och FR2000

Vår utgångspunkt är att som ISO konsult bidra med kunskap kring standarderna och vi tillsammans skapar ett effektivivt ledningssystem utifrån företagets processer.  Vi fungerar som projektledare för organisationer och företag som vill certifiera sig enligt FR2000, ISO 9001, ISO14001 och ISO 45001 eller att redan certifierade företag vill förbättra sitt nuvarande ledningssystem.

ISORDO konsultstöd kan se ut på väldigt olika sätt och varje samarbete är unikt. Vi kan bygga ledningssystem från grunden, eller hjälpa er med utbildning, genomförande av interna revisioner, GAP analyser eller att genomföra ledningens genomgång. 

Vår målsättning som ISO konsulter är att säkerställa att du får ett certifierat och skalbart ledningssystem.

Ledningssystem

Till vår hjälp att bygga ledningssystem så har ISORDO samarbeten med leverantörer av digitala plattformar. Dessa digitala system utgår från dina processer och du behöver inte hantera rutiner, instruktioner, mallar och blanketter analogt i fysiska pärmar.  Systemen är anpassningsbara efter din verksamhet och ger dig ett flexibelt  och effektivt ledningssystem.  Vi är partners med Viqma och Canea ONE samt SafetyNet som erbjuder digitala plattformar vilket ger dig ett tillräckligt utbud att tillsamman med oss skapa ett effektivt och skalbart ledningssystem. 

Länkar till:

- Viqma Ledningssystem

- Safetynet Ledningssystem

Kontakt oss!